jueves, 10 de marzo de 2011

Ara...els triatlons

Dintre de poc més d’1 mes començo la temporada de triatlons, on els 4 primers són distàncies B o mig Ironman. El motiu, les ganes i motivació de començar en aquesta distància i preparar la bicicleta pel dia 17 de setembre, dia en el qual perdre la virginitat (esportiva) en un triatló distància Ironman a Palma de Mallorca, el Full ICAN.

Ara tocarà deixar de córrer 4 dies a la setmana i fer-ho només de 2 a 3 cops per poder fer més ciclisme, sortint de 2 a 3 dies a la setmana i anar sumant km.


El calendari és el següent:

El dia 17 d’abril començo oficialment la temporada de triatlons, el 1er de tots a Palma de Mallorca, estrenant la nova modalitat i marca de triatlons Tristar en la distància de 111 (1km natació + 100km bike + 10 km run).

http://www.star-events.cc/site/es/trstmanews

El dia 1 de maig, el B de Banyoles, que serà el 3er cop que la faig i tenc ganes de fer sub5h de forma còmode.

El dia 29 de maig, el Half Challenge de Maresme, un mig Ironman amb un circuit de ciclisme pla i fàcil, òptim per entrenar la posició acoplat en competició.

http://www.challenge-barcelona.es/index_evento.php

El dia 11 de juny, el triatló B de Zarautz, on gran part de l’equip Picornell estarà present amb 15 participants. En aquest triatló el més dur serà la bici, amb un circuit puja-baixa.

http://www.zarauzkotriatloia.com/

Espero que aquest “Tour de Force” amb 4 triatlons en poc més de 2 mesos no passi factura...però la motivació és la motivació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario