domingo, 14 de noviembre de 2010

Marxa Ecològica Bcn - Sitges


Avui uns quants companys del Triatló Picornell hem participat en la Marxa Ciclista BCn - Sitges per reivindicar la seguretat del ciclista en les carreteres.
Hem arribat a les 9’15 al Camp Nou, lloc des d’on era la sortida per fer la inscripció (gratuïta) i ja hem vist que la marxa seria molt patxanguera (moltes btt’s) però bé, estem fora temporada i es tracta de fer km i a ritme suau.
La sortida puntual, a les 10h, però amb problemes. Al veure que havia molta gent hem decidit posar-nos al davant per sortir els 1ers, però gent més llesta que nosaltres s’ha posat a la sortida del camp i al tret de sortida s’han posat davant…per tant, caos, molt de caos!!! 2500 persones, 2500 bicicletes, gent ràpida, gent lenta i gent…encara més lenta amb el corresponent perill.
Anàvem tots dintre d’un carril marcat per cons per Sant Just, Sant Boi fins arribar a Castelldefels, a un ritme de 20-25km/h que era el que marcava la organització amb el cotxe de davant.
A l’arribada a Castelldefels, uns quants de l’equip dèiem de fer mitja volta o buscar ruta alternativa però al final no ho hem fet…i menys mal perq ha valgut la pena seguir. A l’arribar a la carretera del Garraf, el cotxe de la organització ha tirat i el grup ha pogut augmentar ritme…i deu nido si ha augmentat. La gent ha començat a tirar i a pujar les corbes del Garraf agafant tota la traçada i pujant ràpid, ha estat divertit el poder aprofitar tota la traçada!!!
A l’arribar a Sitges, avituallament i tornada cap a BCN!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario